Biblija.hr - mjesto gdje je mudrost najdostupnija
Personal menu
Pretraga

Deset znakova - svjedočanstvo

Deset znakova - svjedočanstvo

Blagoslovljen bio onaj koji traga za Bogom!

Ovo svjedočanstvo imam potrebu podijeliti jer Bog čini čuda svaki dan i to treba da se zna i priča. On je isti jučer, danas i sutra! Ovo je svjedočanstvo živi dokaz Boga živoga.

Medicinski nalazi kažu da ne mogu roditi ili mogu, ali uz pomoć hormonalnih terapija uz nepoznate posljedice. Izlijeva krvi u mozak, sljepoća i sl.

Prvi znak; san moje sestre, anđeo joj u snu govorio: reci sestri da je trudna, ona to još ni ne zna. Zaista, bilo je teško za vjerovat, jer je tada to bilo usred normalnog mjeseca.

Drugi znak; nekoliko dana kasnije, stiže poruka tete iz Francuske. S obzirom da su nam životi odijeljeni povećom udaljenošću, čujemo se tek jednom godišnje. Piše preko Facebooka: „…u snu joj je Bog govorio, o kako je Ivana trudna!“

Zaista, nama je tada to bilo i vise nego očito, da Bog poručuje vijest.

Isti trenutak smo otišli po test za trudnoću i pokazale su se plave crte. Vjerujem da mnogi znaju što to predstavlja. Premda nam doktorica tako ranu trudnoću nije mogla potvrditi, mi nismo sumnjali u krajnji ishod.

Tjedni su prolazili, trudnoća je potvrđena i to dvostruka. 

Treći znak: Prije nego su doktori potvrdili spol djece, naša sestra u Kristu položivši ruke na stomak u molitvi je dobila da su dva dečka tu.

Četvrti znak: U trenutku kada smo saznali od doktora spol djece, suprug i ja bili smo udaljeni kilometrima.

Napisala sam mu poruku: čekamo sinove! Odgovorio mi je: „barem znamo koja su imena!“. Premda nikada nismo pričali o muškim imenima, ipak smo oboje znali imena. U glas smo izgovorili: "Šimun i Petar" 

Peti znak: Nikome posebno nismo govorili o imenima, no jednog dana dođe nam druga sestra u Kristu začuđena, jer je u molitvi dobila da će djeca imati jedno ime, a dva imena. Nikako joj to nije bilo jasno, no kada je čula da su imena Šimun i Petar, našoj radosti nije bilo kraja.

Šesti znak: Bila sam zaista velika. Kako je trudnoća dolazila sve bliže kraju, tako je i stomak rastao. Više nismo znali do kada 😊. Jednog dana, bili smo u trgovini na blagajni, te nas je blagajnica pitala, kad ću roditi. Na to je moj suprug spontano odgovorio: „Sutra!“ 

Iako je to bila ishitrena izjava, bebe su zaista požurile. Idući dan je pukao vodenjak, 5 tjedana ranije, taman na dan zakazanog pregleda u Zagrebu. Unatoč udaljenosti, probušenom vodenjaku i trudovima svakih 5 min, odlučili smo otići roditi u dogovorenu kliniku u Zagrebu gdje su nas čekali na carski rez..

Sedmi znak: Voda je otjecala u velikoj mjeri te smo brojali broj trudova do cilja, pratili ih iz minute u minutu. Moram reći da me nije ništa boljelo. Na pola puta, naši braća i sestre u Kristu su na koljenima molili za nas da stignemo sretno na cilj. U tom trenutku su trudovi stali i mirovali su, voda nije više toliko otjecala, sve se zaustavilo. Trudovi su krenuli pred zadnjim semaforom, tik pred bolnicom.

Osmi znak: U bolnici su nas čekali, sve je bilo spremno. Operacijska sala, doktori i moj suprug. Sve je bilo na mjestu, kao savršeno orkestrirana predstava. Rodila sam za 30 minuta od dolaska...u trenutku izlaska beba,  nakon upita doktora za imena, kirurg spontano citira dio iz Matejevog evanđelja:

Mt 16-18 (Kaže Isus Šimunu)
A ja tebi kažem: Ti si Petar-Stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju i vrata paklena neće je nadvladati

Deveti znak: Bebe su bile dobro no priredili su nas na moguće, očekivane komplikacije. Rekli su da se ne nadamo da ćemo skoro ići kući te da će trebati ostati u bolnici barem tjedan do dva. U tom trenutku smo tražili informacije što se očekuje od beba. Djeca su ipak rođena ranije te su osim žutice imali i problem s održavanjem tjelesne temperature, disanjem, održavanjem težine, nedostatak kolostruma (prvo majčino mlijeko) i dr.

Nakon što su doktori sve to naveli, pričekali smo da se udalje iz sobe te smo za sve navedeno zamolili našeg Nebeskog Oca u ime Isusa Krista. Položili smo ruke na nasu djecu i vjerovali u čudo.

Naš Bog je velik, silan, veličanstven, nježan, brižan, predivan! Volim te Stvoritelju! Ti sve možeš, sve je Tvoje i mi smo Tvoji i hvala Ti na tome!

Još taj dan, popodne, pedijatri su obavili sve pretrage i isti dan nam javili kako su nalazi čudesni. Sve je idealno te moraju ponoviti isto idući dan da budu sigurni kako nije došlo do zabune. Naravno da su se potvrdili i bili točni, Slava ti Gospode! 

Djeca su u samo tri dana počela bolje jesti, ja sam dobila kolostrum, oksidacija krvi je bila na 100%, žutici ni traga, jetrene probe su bile u opadanju, temperaturu su mogli održavati sukladno njihovoj dobi i počeli su dobivati na težini.

Zar to nije čudesno, jer s našim Stvoriteljem sve je savršeno. 

Deseti znak: Odjeću za bebe nismo stigli kupiti, no Bog se i tu pobrinuo. Nismo imali izdajalicu te smo odlučili kupiti polovnu. Od svih oglasa javljamo se za jedan te baš taj oglas, baš ta gospođa ima blizance i bebicu stariju od naših beba. Uz kupljenu izdajalicu poklanja nam svu odjeću za prvih 6 mj. života beba.

Zaista Bog brine i za male stvari, jer smo mu bitni i važni. I sve sto nama treba On već unaprijed zna. Od nas se traži samo VJERA!

Objavite svoj komentar
*